consult met top consulent
icon-gi-ico-9

logo consulentenVEELGESTELDE VRAGEN OVER TOP CONSULENTEN

Lees hier de meest gestelde vragen over onze top consulenten, helderziendheid, toekomst voorspellen, telefoongesprek, consultatie, tarotkaarten, constellatie en de werking van de website topconsulent.be.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot de ene consulent dan de andere. Elk consulent heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene consulent legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste spiritueel consult niet ontmoedigen, er is vast een consulent waar u zich goed bij voelt: ontvang eersteklas topvoorspellingen over uw toekomst en persoonlijke toekomstpad.

Wanneer je twijfelt welk consulent te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de evaluaties van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een consulent, moet u zelf contact opnemen met de consulent waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor portretreading via telefoongesprek of via consultatie. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een consultatie aangaat met een spiritueel consulent, dan ontvangt deze consulent hiervan onmiddellijk een melding. Onze top consulenten werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige consulenten werken soms tot laat op de spirituelehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw consultatie te beantwoorden. Wij moedigen onze top consulenten aan om uw consultatie zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw consultatie uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw consultatie met top consulent opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een consulent, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een consulent in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige consulenten houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een telefoonverzoek in te dienen of een consultatie met deze top consulent aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een consulenten-account aanmaken bij topconsulent.be kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete top consulenten aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke consulenten-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een top consulent.

Voor welke consulenten-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een telefoongesprek. Met een consulenten-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze top consulenten en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met de consulent van uw keuze. Het uitbellen naar top consulenten en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een consulenten-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een consultatie aangaan met een top consulent.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw consulenten-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze consulenten. De antwoorden van onze consulenten worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een consulent krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres consulent@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze consultaties, dan kan u de antwoorden van onze top consulenten steeds nalezen in uw consulenten-account bij de rubriek consultatie-historiek.

Bent u zeker dat u de evaluatie plaatste op topconsulent.be? Wanneer u de evaluatie plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de evaluatie niet te zien zijn op topconsulent.be, maar wel op de mobiele website of app waar u de evaluatie plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw evaluatie op topconsulent.be zichtbaar wordt. Als u een evaluatie plaatst voor een bepaald consulent, dan is het mogelijk dat deze evaluatie enkel op de profielpagina van deze consulent wordt weergegeven. Niet alle evaluaties worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De evaluaties worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een top consulent meerdere evaluaties ontvangt, dan worden enkel de meest recente evaluaties getoond.

Wanneer een top consulent niet akkoord gaat met een geplaatste evaluatie, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / telefoongesprek op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde top consulent. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een top consulent, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde consulent. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de top consulent een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van top consulenten. Dat kan. Je moet als top consulent wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op topconsulent.be en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke consulenten-code ingeeft dan herkent het systeem van topconsulent.be- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke consulenten-code.

Wanneer u het saldo van uw consulent-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw consulent-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een consulent. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u deze top consulent heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze top consulent nog steeds beschikbaar dan heeft de top consulent op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze top consulent uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een top consulent niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Consulent zoeken".

Wanneer een top consulent in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo consulentenUITSTEKENDE CONSULENTENSTEL UW VRAAG

Onze uitstekende consulenten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: ontvang eersteklas topvoorspellingen. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van uw toekomst en persoonlijke toekomstpad?

Bel vandaag met een top consulent en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP